SAMARRETA ESTIU #RUMS 31

31 de juliol 2014

Torna de ser dijous i aquest cop ho he aconseguit!!! Tinc molts projectes en ment, molts patrons preparats però em falten hores... a vosaltres també us passa??
Vuelve a ser jueves y esta vez lo he conseguido!!! Tengo muchos proyectos en mente, muchos patrones preparados, pero me faltan horas... a vosotras también os pasa??

Aprofito la generositat de Mi Rincon de Mariposas, que ha compartit de manera gratuïta el seu patró de samarreta estiu, per fer-me'n una... de moment!!! ;)
Aprovecho la generosidad de Mi Rincón de Mariposas, que ha compartido de forma gratuita su patrón de camiseta estiu, para hacerme una... de momento!! ;)

El patró, sinó estigués embarassada m'hagués anat perfecte, però... és una samarreta amb prou amplitud perquè no es marqui allò que no volem ensenyar ;) PRIMER PROBLEMA:  les samarretes amples amb la meva panxa d'embarassada ... em queden FATAL!! Així que vaig haver de reduir-la i un cop reduïda m'encanta el resultat!
El patrón,  de no estar embarazada me hubiera ido perfecto, ya que es suficientemente amplio para no marcar más de lo deseamos ;) PRIMER PROBLEMA: las camisetas anchas con mi barriga de embarazada... me quedan FATAL!!1 Así que tuve que reducirla y, una vez reducida, me encanta el resultado!!

RUMS #27- JOANIX

03 de juliol 2014

Després d'uns quants dijous sense poder publicar... torno amb la meva versió de la samarreta Joanix del cc, organitzat per l'Anna de Cal Joan y más.
Después de unos cuantos jueves sin poder publicar... vuelvo con mi versión de la camiseta Joanix del cc, organizado por Anna de Cal Joan y más.


El patró és genial, té moltes possibilitats!! Jo he optat per fer la samarreta sense mànigues i bastant llarga; per donar el pit és fantàstica! Ja en tinc una altra tallada a falta de cosir.

El patrón es genial tiene un montón de posibilidades!! He optado por hacerla sin mangas y larguita; para dar el pecho es fantástica!! Ya tengo otra cortada a falta de coser.


Les explicacions de l'Anna han fet que cosir-la no m'hagi costat gens, i es cus mooooolt ràpid. Ja estic pensant en les versions de màniga llarga. MOLTES GRÀCIES ANNA!!!

Las explicaciones de Anna han hecho que coserla no me costara nada y, además, se cose muuuuy rápido. Ya estoy pensando en las versiones de manga larga. MUCHAS GRACIAS ANNA!!!!!