Pàgines

12 de març 2015

Salvaslips- Rums #11/15

Holaaaa!!
Primer Rums de l'any!! La maternitat no em deixa temps per cosir, però quan una amiga et pregunta si vols ser tester d'un patró seu no li pots dir que no!! ;-)
Holaaaa!!!
Primer Rums del año!! La maternidad no me deja tiempo para coser, pero cuando una amiga te pregunta si quieres ser tester de un patrón suyo no le puedes decir que no!! ;-)

Així que aquest Rums és doblement especial!!! A hores d'ara, suposo que tothom ja sap que la setmana vinent comença la setmana íntima que organitza Kiwa Kawaii. Espero que us animeu!!!
 Jo no estava gaire convençuda  i després de provar el patró us puc dir que em passo als salvaslips handmade.
Así que este Rums es el doble de especial!!!! A estas alturas supongo que todo el mundo ja sabe que la semana que viene empieza la semana íntima que organiza Kiwa Kawaii. Espero que os animéis!!! Yo no estaba nada convencida y después de probar el patrón os puedo decir que me paso a los salvaslips handmade.Es cusen molt ràpid, jo per començar n'he cosit 4. He utilitzat dues teles tipus patchwork i rus com a tela absorvent. Els pots plegar i queden molt petits, ideals per a dur dins del bolso. Per tancar-los he utilitzat un snap d'snapeando dels petits T3 i van perfectes!!!
Se cosen muy rápido, yo para empezar he cosido 4. He usado dos telas de patchwork y rizo como tea absorbente. Los puedes plegar y quedan muy pequeños, ideales para llevarlos en el bolso. Para cerrarlos he usado un snap de snapeando de los pequeños T3 y van perfectos!! 

L'única modificació que he fet ha estat fer les ales més petites i s'ajusten  a la perfecció. En els propers que faci el rus el posaré entre les teles de patchwork per a que encara quedin més bonics, jajajajaja. Al final em farà pena fer-los servir ;-)
La única modificación que he hecho ha sido hacer las alas más pequeñas y se ajustan a la perfección. Los próximos que haga, esconderé el rizo entre las telas de patchqork para que queden más bonitos, jajajajajaja. Al final me dará pena usarlos :-)

Ens veiem dilluns, aneu preparant les teles!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada