Pàgines

03 de desembre 2014

Snood Infantil

Dos dies seguits publicant???!! Síiii, però aquesta entrada és especial!! Fa un temps la Isabel de La Vie en Diy demanava testers per al seu snood, però en versió infantil. Jo ja havia cosit el meu snood (aquí) en el cosim plegades que havia organitzat l'anterior vegada, així que no m'ho vaig pensar i em vaig oferir.
Dos días seguidos publicando??!! Síiiii, pero esta entrada es especial!!! Hace un tiempo Isabel de la Vie en Diy pedía testers para su snood, pero en versión infantil. Yo a había cosido mi snood (aquí) en el cosemos juntas que había organizado anteriormente, así que no me lo pensé y me ofrecí.

Teníem dubtes, perquè l'Arnau acaba de fer dos anys i no sabíem si seria gaire pràctic, però ara , després de cosir-lo i estrenar-lo, puc dir que és tan còmode o més que el meu. 
La Isabel em va passar unes mides orientatives i unes instruccions perquè em resultés més facil cosir-lo. Crec que el que més em va costar va ser triar les teles!!!! :-)
Dudábamos, porque Arnau acaba de cumplir dos años y no sabíamos si sería muy práctico, pero ahora que lo he cosido y lo ha estrenado, puedo decir que es tan cómodo o más que el mío.
Isabel me pasó unas medidas orientativas y unas pequeñas instrucciones para que me resultara más fácil coserlo. Creo que lo que me ha costado más ha sido escoger las telas!!! :-)


L'he fet amb una tela de patchwork  i dues teles de samarreta (gris i vermella), i està tot cosit  amb l'overlock. Gràcies a les teles de samarreta és molt més còmode i fàcil de posar i treure. L'únic que canviaria per al proper és la llargària, ja que a l'utilizar les teles de samarretes ha quedat una mica llarg. Si les teles són totes de patch o en posem  alguna de coralina/minky la mida és perfecta.
Lo he hecho con una tela de patchwork y dos telas de camiseta (gris y roja) y cosido todo con la overlock. Gracias a las telas de camiseta es mucho más cómodo y fácil de poner y quitar. El único cambio que haría para el próximo es la longitud, ya que al usar las telas de camiseta ha quedado un poco largo. Si las telas son todas de patch o ponemos alguna de coralina/minky la medida es perfecta.

 A veure què us sembla! 
A ver qué os parece!!


Gràcies Isabel!!!
Gracias Isabel!!!

Com que sé que voleu fer un snood infantil o un per a vosaltres en versió hivern, passeu pel bloc de la Isabel i apunteu-vos al cosim plegades!!
Como sé que queréis hacer un snood infantil o uno para vosotras en versión invierno, pasad por el blog de Isabel y apuntaros al cose conmigo!!!


Tela de patchwork de Cal Joan.
Tela de samarreta gris dels Encants.
Tela de samarreta vermella de la Casa del Retall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada