LIEBSTER AWARD

22 de març 2014


Quina il·lusió em va fer saber que La gatita  Fu  m'havia nominat  al  premi Liebster Award. Només dos dies de bloc i amb una sola entrada publicada.... això em fa tenir més ganes de continuar amb el bloc. MOLTÍSSIMES GRÀCIES.

Qué  ilusión me hizo saber que La gatita Fu me había nominado al premio Liebster Award. Con sólo dos días de  blog y con una sola entrada..... me anima a seguir con mi blog. MUCHÍSIMAS GRACIAS!

Per saber què és això del premi Liebster Award aquí teniu tota la informació.
Para saber en qué consiste el premio Liebster Award aquí tenéis toda la información.


A per les preguntes que em van fer:
A por las preguntas que me hicieron:

1. Com i quan et vas iniciar en la costura? 1. ¿Cómo y cuando te iniciaste en la costura?
Sempre havia volgut aprendre a cosir, ma mare en sap, però  no li agrada gens! Així que ho vaig anar deixant fins que em vaig quedar embarassada (fa 2 anys). En aquell moment vaig tenir la necessitat d'aprendre'n!!!  Vaig proposar-li a la meva germana i ens vam apuntar juntes, durant uns mesos, a classe de costura per a principiants. 
Siempre he querido aprender a coser, mi madre sabe pero como no le gusta nada.... lo fui dejando hasta que me quedé embarazada (2 años). En ese momento, tuve la necesidad de aprender!! Se lo propuse a mi hermana y nos apuntamos durante unos meses, a clases de costura para principiantes.

2. Per a qui cuses?  2. ¿Para quién coses? 
Normalment cuso per l'Arnau, el meu fill.  També cuso encàrrecs (fundes de mòbil, de portàtil, etc.). I ara, he començat a cosir per mi!!! :)
Normalmente coso para mi hijo Arnau. También coso encargos (fundas de móvil, de portátil, etc.). I ahora, he empezado a coser para mi!!! :)

3. Treball del que et sentis més orgullosa. 3.Trabajo del que te sientas más orgulloso 
De tots, jajajajajaja, mai hagués imaginat que podria cosir, fins fa dos anys no sabia ni cosir un botó!!! Però si  n'he de triar una... la dessuadora que li vaig cosir a l'Arnau.
De todos, jajajaja, nunca hubiese imaginado que sería capaz de coser, hace dos años no sabía ni coser un botón!!! Pero si tengo que escoger uno... la sudadera que le cosí a Arnau.

4. I del que menys? 4.Y ¿del que menos?
Bufffff, n'hi ha molts!!! He començat moltíssimes coses per mi que no han arribat a res, jajajajajaja. Sóc un desastre!! 
Buffffff, hay muchísimos!!!! He empezado muchas cosas para mi que no hay llegado a ser nada, jajajajajaja. Soy un desastre!!

5. Algun projecte que tinguis en ment? 5. Algún proyecto que tengas en mente 
Sempre tinc mil projectes en ment, que després no em sento capaç de fer!!  Vull intentar fer-me una samarreta.... a veure què surt ;)
Siempre tengo mil proyectos en mente, pero después no me siento capaz de hacerlos! Quiero hacerme una camiseta... a ver qué sale ;)

6. Blocs que m'inspiren. 6. Blogs que te inspiren
En tots els blocs trobo coses que m'inspiren, tots tenen alguna cosa!! Però els que segueixo des que vaig començar: Rojo Ababol,  Mi rincón de mariposas, diario de Naii, Para mi peque con amor, La Pantigana, Pandielleando, etc.
En todos los blogs encuentro inspiración, todos  tienen algo!!! Pero los que sigo desde que empecé: Rojo Ababol,  Mi rincón de mariposasdiario de NaiiPara mi peque con amorLa PantiganaPandielleando, etc.

7. Acostumes a deixar comentaris en el blocs que visito. 7. Sueles dejar comentarios en los Blogs que visitas 


Ho intento, ja que agrada saber  que hi ha gent que llegeix el que publiques (que no estàs sola). Penso que animes a que continuin amb els seus blocs. :)
Lo intento, ya que gusta saber que hay gente leyendo lo que publicas (que no estás sola). Pienso que animas a que continúen con sus blogs. :)


8. Què opines del bloc que t'ha nominat? 8. ¿Qué opinas del Blog que te ha nominado? 
El vaig conèixer a través de la Rums i m'agraden les seves costures, el vestit de lactància que va fer és un dels meus projectes pendents! ;)
Lo conocí a  través de Rums y qué decir.... que me gustan sus costuras!!! El vestido de lactancia que hizo es uno de mis proyectos pendientes ;)


9. Per què vas decidir fer un bloc? 9. ¿Por qué decidiste hacer un Blog? 
Feia molt temps que en tenia ganes i la Rums em va donar l'empenta que necessitava!!!
Hacía mucho tiempo que tenía i Rums me dio el empujoncito que necesitaba!!


10. Per què  vas triar el nom? 10. ¿Por qué elegiste el nombre? 
Bona pregunta!!! Triar el nom és el que més em va costar, en tenia uns quants i finalment aquest és el que em va fer més gràcia. :p
Buena pregunta!! Escoger el nombre es lo que más me costó, dudaba entre unos cuantos y, al final, este es el que me hizo más gracia :p


11. Què t'agradaria aconseguir amb el bloc? 11. Qué te gustaría conseguir con el Blog
Poder compartir una de les meves aficions i contiuar aprenent amb les aportacions tan generoses d' altres "bloggeres".
Poder compartir una de mis aficiones y continuar aprendiendo con las aportaciones tan generosas de otras "bloggeras".


Ara, hauria de nominar altres blocs, però m'espero a trobar-ne algun que encara no hagi estat nominat!
Ahora, debería nominar otros blogs, pero quiero encontrar alguno que aún no tenga ninguna nominación!!
Reedito:
Avui una nova "creadora" s'estrena en el món blogger, i com que les coses que he vist m'han agradat... quina millor manera que nominar-la!!!
Hoy una nueva "creadora" se estrena en el mundo blogger, y como las cosas que he visto me han gustado... que mejor manera para recibirla que nominarla!!!

La meva primera nominada és:
Mi primera nominada es:
http://hechocnmismanos.blogspot.com.es/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada