Manta

19 de gener 2015

Holaaaaa!!!
Avui us ensenyo una altra manta que he fet, però aquest cop ha estat mooolt més senzilla!! Vaig utilitzar el patró de la Pantigana, però no vaig posar el viu al voltant i m'agrada molt com queda.
Holaaaaa!!!
Hoy os enseño otra manta que he hecho, pero esta vez ha sido mucho más sencilla!!!! Usé el patrón de la Pantigana, pero no le puse el vivo alrededor y me gusta mucho como queda.

Per la part interior, la que està en contacte amb el bebè he utilitzat coralina blanca. És tan gustosa!!!! Cada cop m'agrada més aquest teixit!! Per la part exterior una tela de patchwork de mussols, va ser veure-la i em vaig enamorar!!! Encara me'n queda!!
Para la parte interior, la que está en contacto con el bebé he usado coralina blanca. Es tan gustosa!!! Cada vez me gusta más este tejido!! Para la parte exterior una tela de patchwork de búhos, fue amor a primera vista!! Y aún me queda!!

Com l'altra manta que vaig fer, aquesta té una mida molt bona per portar ben tapats als peques i la podré utilitzar tot  l'hivern.
Como la otra manta que hice, ésta tiene una medida muy buena para llevar bien tapados a los peques y la podré usar todo el invierno.


Les dues teles són de Cal Joan.    
Las dos telas son de  Cal Joan.

Feliç inici de setmana!!!
Feliz inicio de semana!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada