Fans Ottobre #nosvamosdefiesta

13 de gener 2018

Avui fa 3 anys ens vam unir un grup d'amigues per crear Fans de Ottobre, durant aquests anys n'hem tingut de tots colors, però estic orgullosa de formar part d'aquest gran equip i no ho canvio per res. Gràcies noies sou les millors!!!!
Hoy hace 3 años nos unimos un grupo de amigas para crear Fans de Ottobre, durante estos años ha habido de todo, pero estoy orgullosa de formar parte de este gran equipo y no lo cambio por nada del mundo. ¡¡¡Gracias chicas, sois las mejores!!!

Avui per celebrar el nostre aniversari i coincidint amb l'últim sarao #nosvamosdefiesta, totes nosaltres venim amb la nostra costura, no ens ho podíem perdre ;-)
Hoy para celebrar nuestro aniversario y coincidiendo con el último sarao #nosvamosdefiesta, venimos todas con nuestra costura, no nos lo podíamos perder ;-)

Jo vaig tenir molt clar el patró i la tela. El Relaxed de la Ottobre 05/2016 era l'escollit, en tenia moltes ganes. Tantes, que un cop vaig començar... per poc no  el tiro , jajajajaja. La butxaca, tot i seguir el super tutorial d'Uve (aquí), no hi havia manera que em quedés bé. I quan me'l provo.... em quedava fatal, semblava un sac de patates, havia cosit una 34 amb marges de costura i em quedava enorme. vaig haver d'entrar-lo dos cops, i com que per darrera havia fet un tall per a que quedés simètric amb el davant, no hi havia manera que quedés bé. El vaig deixar descansar unes hores, i hi vaig tornar, al final el vaig acabar. No m'acaba d'agradar tant com voldria, però me'l poso, jajajaja.
Yo  tuve muy claro tanto el patrón como la tela desde el principio. El Relaxed de la Ottobre /2016 era el elegido, tenía muchísimas ganas de coserlo y además, tenía la tela perfecta. Pero una vez empecé... el bolsillo no me quedaba bien ni siguiendo el tutorial de Uve, me quedaba enorme, aunque cosí una 34 con márgenes (que es la mía), vamos que por poco no acaba en la basura. Lo entré varias veces, y al final, no me queda como me gustaría o mi mente había imaginado, jajajajaja, pero me lo pongo. 


A les butxaques, com que el veia sosete, li he cosit dos botons folrats amb la tela geomètrica, que no fa que sigui un gran canvi, però ja estava cansada, jajajajaja.

En los bolsillos como quedaban sosetes les cosí un par de botones combinando con la tela geométrica, no hacen gran cosa, pero bueno..... jajajajaja









I no us oblideu de passar pels blogs de les meves compis i veure què guapes anaven:
No os olvidéis de pasar por los blogs de mis compis, y ver qué guapas van:

Con mis manitas
FushuFana 
Kiwa Kawaii
Modistilla de pacotilla
Punts de colors
uVe Original





Us agrada la imatge que hem fet per celebrar aquests 3 anys? Us heu fixat en la imatge de la nova incorporació? Molt aviat sabreu de qui es tracta.

¿Os gusta la imagen que hemos hecho para celebrar estos 3 años? Y ¿Os habéis fijado que aparece una nueva incorporación? Muy pronto sabréis quién es.



Fany, muchas gracias por formar parte de nuestro equipo durante todo este tiempo, deseo que Mitmimo te vaya genial. 

Enllaço a Fansdeottobre


Image and video hosting by TinyPic

6 comentaris:

  1. Pues no quedará como tu pensabas...pero a mi me parece que te queda fenomenal!! Me gusta mucho el detalle de los botones.

    ResponElimina
  2. guapisim!el relaxed mola molt pero es veritat que talla gran! aquesta tela geometrica li queda super bé i el detall del botons m'emcanta, felicitats xls 3 anys i per molts mes que ens seguim lleguint per les xarxes

    ResponElimina
  3. Doncs a mi m'encanta com t'ha quedat. El patró és una debilita per a mi, me'l vaig cosir l'any passat i també vaig haver d'entrar però és tan xulu i tan còmode!!!!! L'elecció de les teles es perfecte, i el detall del botons genial, li dona el toc!

    ResponElimina
  4. Pues finalmente tras los ajustes, ¡te ha qedado genial! Te sienta fantástico, ¡bombón!
    ¡¡¡Muchas gracias por ser parte de este equipo!!!

    ResponElimina
  5. Te ha quedado genial, me encanta como te queda!!

    ResponElimina
  6. Ese patrón es genial, me encanta... Aunque eres un fideín te queda genial!!!
    Es super ponible y combina con todo.
    Un besarraco guapa!

    ResponElimina