SAMARRETA ESTIU #RUMS 31

31 de juliol 2014

Torna de ser dijous i aquest cop ho he aconseguit!!! Tinc molts projectes en ment, molts patrons preparats però em falten hores... a vosaltres també us passa??
Vuelve a ser jueves y esta vez lo he conseguido!!! Tengo muchos proyectos en mente, muchos patrones preparados, pero me faltan horas... a vosotras también os pasa??

Aprofito la generositat de Mi Rincon de Mariposas, que ha compartit de manera gratuïta el seu patró de samarreta estiu, per fer-me'n una... de moment!!! ;)
Aprovecho la generosidad de Mi Rincón de Mariposas, que ha compartido de forma gratuita su patrón de camiseta estiu, para hacerme una... de momento!! ;)

El patró, sinó estigués embarassada m'hagués anat perfecte, però... és una samarreta amb prou amplitud perquè no es marqui allò que no volem ensenyar ;) PRIMER PROBLEMA:  les samarretes amples amb la meva panxa d'embarassada ... em queden FATAL!! Així que vaig haver de reduir-la i un cop reduïda m'encanta el resultat!
El patrón,  de no estar embarazada me hubiera ido perfecto, ya que es suficientemente amplio para no marcar más de lo deseamos ;) PRIMER PROBLEMA: las camisetas anchas con mi barriga de embarazada... me quedan FATAL!!1 Así que tuve que reducirla y, una vez reducida, me encanta el resultado!!

Com totes les samarretes que cuso últimament,  l'he feta bastant més llarga, perquè a mesura que em creixi la panxa no acabi ensenyant el melic.
Como todas las camisetas que coso últimamente, la he hecho bastante más larga, para que cuando me crezca la barriga no enseñe el ombligo.

Tot i que és molt senzilla de cosir.... vaig tenir un petit accident. SEGON PROBLEMA: peque que deixa un rotulador sense tap + papa que deixa la samarreta al damunt..... Us deixo una foto perquè veieu la destrossa, :o
Aunque es muy sencilla de coses... tuve un pequeño accidente. SEGUNDO PROBLEMA: peque que deja un rotulador sin tapón + padre que deja la camiseta encima.... Os dejo una foto para que veáis el destrozo :o



Solució:  fer una aplicació per tapar la taca i poder estrenar-la! Ja em direu què us sembla el resultat, només dir-vos que m'ha costat més decidir quina aplicació fer, que cosir la samarreta, jajajajaja. Després de tallar rodones, un llangardaix, un bigoti, estrelles... ha guanyat l'ocell!!
Solución: hacer una aplicación para tapar la mancha y poder estrenar la camiseta!! Ya me diréis qué os ha parecido el resultado, sólo deciros que me ha costado más decidir qué aplicación hacer, que coser la camiseta, jajajaja!!! Depués de cortar redondas, una lagartija, un bigote, etrellas... ha ganado el pajarito!!!

Això és tot... que no és poc!! Us ensenyo la meva samarreta nova :)
Esto es todo... que no es poco!! Os enseño mi camiseta nueva :)




Avui no tinc fotògraf... així que no puc lluir samarreta :(
Hoy no tengo fotógrafo... así que no puedo lucir camiseta :(


Feliç dijous i feliç RUMS!!
Feliz jueves y feliz RUMS!!

12 comentaris:

  1. m'encanta la combinació i l'apic queda genial! segur que amb la panxeta deu fer molt goig!

    ResponElimina
  2. Respostes
    1. Moltes gràcies! Va costar decidir-me, però estic contenta del resultat! Gràcies pel patró :)

      Elimina
  3. me gusta mucho la aplicación de pajarito.. de algo malo siempre sale algo bueno.. y esta camiseta es prueba de ello!!! jejejeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajajajajaja!!! la verdad es que sí, al final el pajarito salvó la camiseta!

      Elimina
  4. T'ha quedat superbé, el detall de l'ocell molt original.
    He trobat el teu blog per casualitat, ja tens una seguidora més ;)

    ResponElimina
  5. doncs fora d'aquests problemes la camisa una monada, y que cuca!
    AAy embaraçada!!!! quins records!!ara sembla molt encara que l erik nomes tingui casi casi 3... mil felicitatas per partida doble y ganes de veure el teu repte!

    tati

    ResponElimina