Bossa /Bolsa #Rums 49

04 de desembre 2014

La setmana passada em vaig saltar el Rums, però ja torno a ser aquí!!!
La semana pasada me salté el Rums, pero ya vuelvo a estar aquí!!!

Avui us ensenyo la bossa que m'he fet per al cotxet, l'altra que tinc té les cremalleres trencades i és molt sosa (completament negra). Així que, aprofitant una tela que vaig comprar per fer-li un sac a l'Arnau pel cotxet (que encara no he fet :-o), m'he fet una bossa que m'encanta!!!!!!
Hoy os enseño la bolsa que me he hecho para el cochecito, la otra que tengo tiene las cremalleras rotas y es muy sosa (completamente negra).  Así que, aprovechando una tela que compré para hacerle un saco para el carro de Arnau (y que aún no he hecho :-o), me he hecho una bolsa que me encanta!!
Vaig agafar com a model per  a treure els patrons l'altra que tenia, però li he fet variacions perquè moltes coses de les que duu no les feia servir. I he aprofitat les peces per enganxar-lo al carro.
Cogí como modelo para sacar los patrones la otra que tenía, pero le he hecho alguna variación porque muchas de las cosas que lleva no las usaba. También he aprovechado las pieza para sujetarlo al carro y la tira para llevarla colgada.

Aquesta és la meva nova bossa!!
Esta es mi nueva bolsa!!!Dues butxaques al davant / Dos bolsillos delante


 Una butxaca molt gran darrera / Un bolsillo muy grande detrásTancament amb un botó metàl·lic i dues butxaques ben grosses /Cierre con botón metálico y dos bolsillos grandotes.

Feliç dijous!!
Feliz jueves!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada