Manta

15 de desembre 2014

Continuem amb les costures de bebè!! Aquest cop us ensenyo una manta de patchwork perquè vagi ben  abrigat/da!!
L'he feta força gran perquè la pugui aprofitar el màxim de temps possible, fa un metre per un metre.
Continuamos con las costuras de bebé!! Esta vez os enseño una manta de patchwork para que vaya bien abrigad@.
La he hecho bastante grande para que la pueda aprovechar  el máximo tiempo posible, hace un metro por un metro.

És la primera vegada que faig una costura d'aquest tipus, i he de confessar  que em va costar molt triar les teles que faria servir. Però un cop triades les teles i decidides les posicions de cadascuna d'elles, la costura és força fàcil. La part del davant està formada per 25 quadrats i la part del darrere és minky gris amb relleu.
Es la primera vez que hago una costura de este tipo y, he de confesar que me costó mucho escoger las telas que usaría. Pero una vez escogidas las telas y decididas las posiciones de cada una de ellas,, la costura es bastante fácil. La parte de delante está formada por 25 cuadrados y la parte de detrás es minky gris con relieve.


Les teles pel frontal les vaig comprar en diferentes parades del  Diy Mania que es va fer a Sabadell al setembre o l'octubre (perdoneu però amb l'embaràs la memòria em falla molt :-p, ) i el minky és de la casa del retall.
Las telas para el frontal las compré en diferentes paradas del Diy Manía que se hizo en Sabadell en septiembre o octubre (perdonad pero con el embarazo la memoria me falla mucho :-p)) y el minky es de la casa del retall.

Així és com ha quedat:
Así es como ha quedado:

Espero que us hagi agradat! feliç inici de setmana!!!
Espero que os haya gustado. Feliz inicio de semana!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada