Llibre números feltre / Libro números fieltro

02 de febrer 2015
Un altre cop dilluns!!!
Les setmanes passen molt ràpid i els caps de setmana encara més! A vosaltres també us passa? 
Otra vez lunes!!!
Las semanas pasan muy rápido y los fines de semana aún más! A vosotras también os pasa?

Avui faig entrada ràpida per ensenyar-vos un llibre que vaig cosir fa temps. Està tot fet amb feltre, m'hi vaig passar força hores ja que està cosit a mà, només vaig utilitzar la màquina de cosir per unir els fulls i la portada. Vaig trigar bastant en dedicir què posaria en cada pàgina, (indecisa que és una ;-p) i un cop triat... fes els dibuixos!!! 
Hoy hago entrada rápida para enseñaros un libro que hice hace tiempo. Está hecho de fieltro completamente, le dediqué muchas horas ya que está cosido a mano, sólo usé la máquina de coser para unir las hojas y la portada. Tardé  bastante en decidir qué pondría en cada página (indecisa que es una :-p ) y una vez escogido, haz los dibujos!!!


Cert!! podia havia baixat les imatges d'internet, però era una costura molt especial i vaig preferir fer jo mateixa els dibuixos ja que no eren complicats :-)
Cierto!! podía haber bajado las imágenes de Internet, pero era una costura muy especial y preferí hacer yo misma los dibujos ya que no eran complicados :-)

Les fotos no són massa bones, perquè les vaig perdre quan se'm va espatllar l'ordinador i he demanat que me n'enviessin alguna per poder-lo ensenyar.
Las fotos no son muy buenas porque las perdí cuando se me estropeó el ordenador y he pedido que me enviaran alguna para poder enseñarlo.
Espero que us hagi agradat!!! Feliç setmana :-)
Espero que os haya gustado!! Feliz semana :-)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada