Quiet book

30 de març 2015

Fa uns mesos em van encarregar un quiet book per a dos germans gràcies a una amiga que segur coneixeu: la Laura de conmismanitas i avui, per fi, us el puc ensenyar. Li he dedicat moltes hores, més de les que em pensava, però estic contenta amb el resultat.
Hace unos meses me encargaron un quiet book para dos hermanos gracias a una amiga que seguro conocéis: Laura de Conmismanitas y hoy, por fin, os lo puedo enseñar. Le he dedicado muchas horas, más de las que pensaba, pero estoy contenta con el resultado.

Per fer-lo he utilitzat feltre i teles; tot el que he pogut ho he cosit amb la màquina, però hi ha moltes coses cosides a mà.
Para hacerlo he usado fieltro y telas; todo lo que he podido lo he cosido con la máquina, pero hay muchas cosas cosidas a mano.
Totes les fulles i els testos s'uneixen als arbres amb xecs. Les fulles es poden guardar dins del testos.
Todas las hojas y los tiestos se unen a los árboles con automáticos. Las hojas se.pueden guardar dentro de los tiestos.

Aquest full és doble: per un costat tenim la rentadora, a dins hi poden posar els mitjons i queda tancada amb un velcro. A l'altre costat hi tenim la corda per estendre els mitjons amb les seves parelles. No tots els mitjons de dins la rentadora tenen parella ;-)
Esta hoja es doble: por un lado tenemos la lavadora, dentro podemos poner los calcetines y queda cerrada con un velcro. En la otra hay la cuerda para tender los calcetines con sus parejas. No todos los calcetines de la lavadora tienen pareja ;-)Full doble: Han de trobar què menja cada animal i en l'altre full han de situar cada animal al seu lloc. Els animals s'enganxen amb velcro.
Hoja doble: Han de encontrar qué come cada animal y, en la otra hoja, situarlo en su sitio
Los animales se enganchan con velcro.Full doble: Sobre de tela per guardar les peces, es tanca amb un snap
Han de col·locar cada figura al seu botó correponent fixant-se en la forma, color i mida.
Hoja doble: Sobre de tela para guardar las piezas, se abrocha con un snap.
Han de colocar cada figura en su botón correspondiente fijándose en la forma, color y medida.Balena de tela, podem obrir-li la boca a través de la cremallera. Dins de la boca hi trobem peixets de feltre de diferents colors, tamanys i formes.
Ballena de tela, podemos abrirle la boca a través de una cremallera. Dentro de la boca encontramos pececitos de fieltro de diferentes colores, tamaños y formas.


Les tapes estan fetes amb feltre gruixut i decorades amb lletres i animals de feltre.
Las tapas están hechas con fieltro más gordito y decoradas con letras y animales de fieltro.


Estic molt contenta perquè ja  en tinc dos més encarregats!!
Estoy muy contenta porque ya tengo dos más encargados!!


Feliç setmana!!
Feliz semana!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada