RUMS #27- JOANIX

03 de juliol 2014

Després d'uns quants dijous sense poder publicar... torno amb la meva versió de la samarreta Joanix del cc, organitzat per l'Anna de Cal Joan y más.
Después de unos cuantos jueves sin poder publicar... vuelvo con mi versión de la camiseta Joanix del cc, organizado por Anna de Cal Joan y más.


El patró és genial, té moltes possibilitats!! Jo he optat per fer la samarreta sense mànigues i bastant llarga; per donar el pit és fantàstica! Ja en tinc una altra tallada a falta de cosir.

El patrón es genial tiene un montón de posibilidades!! He optado por hacerla sin mangas y larguita; para dar el pecho es fantástica!! Ya tengo otra cortada a falta de coser.


Les explicacions de l'Anna han fet que cosir-la no m'hagi costat gens, i es cus mooooolt ràpid. Ja estic pensant en les versions de màniga llarga. MOLTES GRÀCIES ANNA!!!

Las explicaciones de Anna han hecho que coserla no me costara nada y, además, se cose muuuuy rápido. Ya estoy pensando en las versiones de manga larga. MUCHAS GRACIAS ANNA!!!!!


Us ensenyo la meva primera Joanix.... què us sembla??
Os enseño mi primera Joanix.... qué os parece??



Aquest any.. no hi ha operació bikini!!!  Al desembre serem un més a la família :)
Este año no hay operación bikini!! En diciembre seremos uno más en la familia:)


Per fer la vora de la samarreta aquesta vegada la vaig fer amb la puntada invisible de l'overlock i... m'agrada molt el resultat, No sé si s'aprecia  a la foto :(
Para hacer el dobladillo, esta vez he optado por usar la puntada invisible de la overlock y...me encanta el resultado. No sé si se aprecia en la foto :(

I ara a visitar els altres Rums. Feliç dijous!!!
Y ahora a visitar los Rums. Feliz jueves!!!




21 comentaris:

  1. Me gusta mucho tu elección de tela! Yo la tengo para cortar, pero es muy ventajosa para dar la teta.

    ResponElimina
  2. Que xula sense mànigues!! M'agrada molt com et queda i enhorabona pel teu estat!

    Muack!

    ResponElimina
  3. que alegria!! uno mas..felicitaciones!
    las rayas siguen siendo mi peor pesadilla..jajajaja
    tu version larga me gusta..igual te la copio.. :)
    tengo curiosidad para probar la puntada invisible con la over..el manual de mi maquina dice que lo tiene..pero la explicación no es muy clara..es complicado?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchísimas gracias!!
      Yo el manual ni lo miré, busqué por internet y encontré un tutorial genial de mi misma over, con las tensiones q debes poner. Es el primero q hago, más fácip imposible y el acabado queda genial!!! Te pongo el enlace por si te sirve: http://lapequenaaprendiz.blogspot.com.es/2014/02/tutorial-la-puntada-invisible-con-la.html?m=1
      Ya me enseñarás tu versión.
      Besos!!!

      Elimina
  4. Molt xula!! M'agrada molt la tela i el disseny. Es veu molt bé la puntada invisible de la vora... a la propera samarreta a veure si m'atreveixo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Eva!!! fes-lo en la teva propera samarreta, és mooolt fàcil i l'acabat queda perfecte. Ja m'esplicaràs ;)

      Elimina
    2. Muchísimas felicidades! La camiseta genial, yo tengo la mía pendiente, y quiero hacerme varias... Y gracias por el enlace que le has dejado a La Lío... lo voy a estudiar!

      Elimina
    3. Muchísimas gracias!!!! Si no es la misma over lo único q no te servirá es el tema de las tensiones, pero hacerlo es muy sencillo. Ya lo verás ;)

      Elimina
  5. molt xula, i estàs guapíssima! felicitats per tot!

    ResponElimina
  6. T'ha quedat molt bé, i el color m'encanta!
    I enhorabona!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies!!! Vaig veure la tela i em vaig enamorar ;)

      Elimina
  7. Que bonica de ratlles! La teva versio es molt fresqueta i ara mateix miro lo de la puntada invisible, que tinc curiositat....

    ResponElimina
    Respostes
    1. La samarreta i el tuto genial!! Moltes gràcies Anna!

      Elimina
  8. Felicitats per la panxeta!! T'ha quedat genial! Intentaré fer servir el patró per cosir una camisola de lactància a una amiga, has fet modificacions?
    Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!!!
      L'únic q he fet és tallar la part del pit en la meva talla real (s) i la part de la panxa una talla més (m). Ah!!! i la vaig fer força més llarga perquè quan la panxa creixi no se m'acabi veient el melic ;p
      Mònica de rojo ababol tbé va fer la seva versió d'embarassada i explicava les modificacions q havia fet amb força més panxa, jo aquí només estava de 3 mesos.
      Espero haver-te ajudat :)

      Elimina
    2. Moltes gràcies Montse! Vaig a fer-li una ullada també a la de Mònica!

      Elimina