Bossa cotxet / Bolsa cochecito

11 de maig 2015

Hola!
Fa dies que no passo per aquí, però no tinc massa temps!! Avui us ensenyo una bossa que em van encarregar per a la Maia. I ara que ja ha nascut,  us la puc ensenyar!
Hola!
Hace días que no paso por aquí, pero no tengo demasiado tiempo!! Hoy os enseño una bolsa que me encargaron para Maia. Y ahora que ya ha nacido, os la puedo enseñar!

Estic molt contenta amb el resultat. el patró és meu, ja l'havia utilitzat en aquesta altra bossa, però aquest cop, per donar-li cos li he posat boata. També li he afegit dues butxaques als laterals, una d'elles amb goma perquè l'ampolla o el biberó quedi ben ajustat.

Estoy muy contenta con el resultado, el patrón es mío, y ya lo había usado en esta otra bolsa, pero esta vez, para darle cuerpo he puesto guata en el interior. También le he añadido  bolsillos en cada lateral, uno de ellos con goma para que la botella o el biberón queden bien ajustados.
 Una butxaca ben gran / Un bolsillo bien grande


L'interior està fet amb patchwork de topets per contrastar amb les matrioskes de fora. Hi ha dues butxaques ben grans per portar-ho tot en ordre!! 
El interior está hecho con patchwork de topos para contrastar con las matrioskas del exterior.  Hay dos bolsillos bien grandes para llevarlo todo ordenado! 


Espero que us hagi agradat, als pares de la Maia els va agradar :-)
Espero que os haya gustado, a los padres de Maia  les gustó :-)

Feliç setmana!
Feliz semana!

  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada