Junho #Rums 42

16 d’octubre 2014

Dijous= Rums!!!! Avui toca pantalons, repeteixo el patró Junho  de la Naii. Aquest cop he utilitzat una tela de lli i, com en els altres, he afegit butxaques i cintura amb tela de puny.
Jueves= Rums!!!  Hoy toca pantalones, repito el patrón Junho de Naii. Esta vez he usado una tela de lino y, como en los otros he añadido bolsillos y cintura con tela de puños.


No em vull repetir.... però els trobo comodíssims!!! Així que si encara no els heu cosit i/o no teniu el patró, passeu pe la shop de la Naii.

No me quiero repetir....pero los encuentro comodísimos!!!! Así que si aún no los habéis cosido y/o no tenéis el patrón, pasad por la shop de Naii.

Totes les teles que he utilitzat les vaig comprar als Encants, calculo que m'han costat uns 5€. Els pantalons són la tercera peça que cuso per repte de tardor, de moment porto gastats 9€ (dues samarretes que podeu veure aquí i aquí i els junho d'avui), bé no??
Todas las telas que he usado las compré en els Encants, calculo que los pantalones me han costado unos 5€. Son la tercera pieza que coso para el reto de otoño, de momento he gastado 9€ (dos camisetas que podéis ver aquí y aquí y los junho de hoy), bien no???


Què us semblen?? (perdoneu per les fotos!!)
Qué os parecen?? (perdonad por las fotos!!)


Detall de la butxaca / Detalle del bolsillo

Ara a visitar els altres rums!!!  Feliç dijous

Ahora a visitar los demás rums!!! Feliz juevesCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada