Raglan Naii #Rums 44

30 d’octubre 2014

Una altra Raglan Naii!!! Aquesta és especial perquè la vaig cosir pensant en la trobada bloguera de dissabte passat. A aquestes alçades tothom ja deu saber de què parlo, però per si de cas.... La Isabel de la Vie en Diy va organitzar una trobada  i ni m'ho vaig pensar!!! El que no m'imaginava és que arribaríem a ser 18 i que es respiraria aquell bon ambient. Puc afirmar que són 17 persones INCREÏBLES i que m'ha encantat poder compartir tot un dia amb cadascuna d'elles.
Otra Raglan Naii!!! Pero esta es especial porque la cosí pensando en el evento bloguero del sábado pasado. A estas alturas creo que todo el mundo sabe de qué hablo, pero por si las moscas... Isabel de la Vie en Diy  lo organizó y ni me lo pensé!!!! Lo que no me imaginaba es que seríamos 18 chicas y que se respiraría aquel buen ambiente. Puedo afirmar que son 17 personas INCREÍBLES y me ha encantado poder compartir todo un día con cada una de ellas.


Aprofito la trobada per ensenyar la samarreta en un altre escenari i reservo la paret de casa per a la Rums de la setmana vinent ;-)
Aprovecho la quedada para enseñar la camiseta en otro escenario y, reservo la pared de casa para el Rums de la semana que viene ;-)
Quan repetim?????? Gràcies Isabel per organitzar-ho tot i gràcies als sponsors!!
Cuando repetimos???? Gracias Isabel por organizarlo todo y gracias a los sponsors!!!


Feliç Rums!!!
Feliz Rums!!!Cap comentari:

Publica un comentari